søndag den 12. juli 2009

Tålmodighed er en dyd - men en svær en af udvise!

Har nu ringet og rykket igen igen igen, for at lægen skal sende en ansøgning om tilskud til kommunen. Sidst jeg ringede var i slutningen af juni. Der oplyser sekr. at lægen har skrevet (2.6.09) at han vil vente på at mine blodprøver først bliver helt normale, og se på sagen igen efter 2 mdr...... Det var bare SLET ikke det jeg aftalt med ham sidst vi snakede (i maj). Derfor aftale jeg med hende, at jeg får taget nye blodprøver nu og vi så kigger på og de er ved at være normale. Hvilket de sikker ikke er, for der har været en del smuttere når vi har været på restaurant og tjener ikke helt har forstået, hvor vigtigt det er, at der ikke er spor af gluten i maden.
Men nu må vi se hvad prøven siger, forventer svar midt i næste uge. Men håber virkelig, at det lykkes at få tilskuddet, for økonomien bærer kraftig præg af den glutenfri kost, tør slet ikke tænke på, hvor dyrt det ville være, hvis hele familien slukke leve glutenfrit, som de anbefaler....


Er blevet god til at bage. Fundet mig et super godt "rugbrød" som er saftigt og kan variereres i smag. Bager også nogle gode kager, men der er stadig en del spil når jeg bager, men sådan vil det måske altid være.