fredag den 25. juni 2010

Jordbær-sæson - det skal da udnyttes

3 dl glutenfrie havregryn
1 dl brun farin
100g smør
250-500g friske jordbær (eller blåbær, nektariner, mango mv)
Nutella (obs. noget chokoladesmør indeholder gluten)

Vaniljecreme laves min. 2 timer før

Havregryn og farin blandes. Smørret smeltes, og blades i.
Kommes i en springform MED BAGEPAPIR eller lille bradepande. Presses så der ikke er nogle ”lommer” i.
Bages ved 200C varmluft i ca.12 min. Stilles køligt, flyt ikke på den før den er kølet helt af. Skær jordbærene i ønskede størrelser. Smør Nutella på bunden. Fordel cremen ovenpå. Pynt med jordbær i mønstre, rækker eller hvad kreativiteten nu rækker til. Isedet for Nutella kan man også smelte noget chokolade og hælde på, men husk så at vente med cremen til chokoladen er størknet.