fredag den 18. september 2015

Trines melfrie glutenfrie gulerodskage


Til dejen:
300g fint revet gulerødder
250g fint hakkede mandler/valnødder
1½ tsk. bagepulver
4 æg
150g brun farin
2 tsk. FiberHusk
3 tsk. kanel
2 tsk. vaniljesukker el. 1 vaniljestang
2 tsk. kardemomme
1 tsk. ingefærpulver
1 knps. salt
2 spsk. citronsaft
1½ dl olivenolie
100g sesamfrø el. solsikkekerner















Til kagecremen/glasur:
½ pk. flødeost (Laktosefri, fås i Rema100)
Flormelis til ønskede konsistens
1 spsk. citronsaft

Dejen:
Hak mandlerne super fint og tilføj bagepulveret.
Riv gulerødderne fint.
I en skål piskes æg og brun farin til en fin lys æggesnaps.
Tilføj FiberHusk, kanel, vanilje, kardemomme, ingefær, salt og citron. Pisk igen.
Tilføj gulerødder, olie, sesamfrø, hakkede nødder og bagepulver. Rør til en ensartet masse

Bages i en smurt eller bagepapirsdækket springform ( 25 cmØ). Bages ved 180C i 40 min

Til kagecremen/glasuren:
Lav først dette når kagen er kølet godt af. Ingredienserne piskes og smøres eller påføres med tylle

3 kommentarer:

  1. Godaften,
    jeg har gemt din opskrift, da det er en rigtig dejlig gulerodskage og da jeg ikke tåler gluten.
    Vil ønske dig en god aften og en glædelig 2.advent i morgen :-)

    SvarSlet
  2. Thank you for sharing, I am very happy to know your blog. Here are some blogs I would like to send you. Please don't delete the link, hi
    thiết kế website ninh bình
    bán tượng phật tphcm
    game bài phỏm miễn phí
    ban ca vip
    lam bằng lái xe cấp tốc

    SvarSlet