lørdag den 23. februar 2019

Linsesuppe


1 spsk. olie
1 løg
1 porre
1-3 stængler bladselleri
2 spsk. tomatpure
1/4 knoldselleri
4 mellem gulerødder
2 dl. hakkede tomater (800g)
1 tsk. basilikum
1. tsk. oregano
1 tsk. mynte
½ timian
1 tsk. spidskommen
2 L Bouillonvand (obs for gluten)
3½ dl røde linser (obs for spor af gluten)
120g Frisk spinat
3-4 fed hvidløg
Hak og svits løg, bladselleri og porre. Svits tomatpure. Hak knoldselleri og gulerødder. Tilføj alt andet end spinat og hvidløg.
Koges i 15-20 minutter. Til sidst hakkes hvidløget fint og tilføjes den færdige suppe sammen med spinat. Lad det hvile et par minutter før servering.

 

Ingen kommentarer: