1 spsk. olie
1 løg
1 porre
1-3 stængler bladselleri
2 spsk. tomatpure
1/4 knoldselleri
4 mellem gulerødder
2 dl. hakkede tomater (800g)
1 tsk. basilikum
1. tsk. oregano
1 tsk. mynte
½ timian
1 tsk. spidskommen
2 L Bouillonvand
(obs for gluten)
3½ dl røde linser (obs for spor af gluten)
120g Frisk spinat
3-4 fed hvidløg
Hak og svits løg, bladselleri og porre. Svits tomatpure. Hak knoldselleri og gulerødder. Tilføj alt andet end spinat og hvidløg.
Hak og svits løg, bladselleri og porre. Svits tomatpure. Hak knoldselleri og gulerødder. Tilføj alt andet end spinat og hvidløg.
Koges i 15-20 minutter. Til sidst hakkes hvidløget fint og
tilføjes den færdige suppe sammen med spinat. Lad det hvile et par minutter før
servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar