søndag den 28. oktober 2012

Glutenfri Kakao-banan cupcake

ca 24 små cupcakes
250g sukker
4 æg
150g oliemagarine
3dl kakaomælk
3-4 små mosede bananer
300g glutenfrit mel (brugte Doves plain white flour)
1 spsk. fiberHusk
1 knps. salt
2 spsk. kakaopulver
200g hakket chokolade
75g nødder

Pisk sukker og æg til luftig hvid masse. Tilsæt oliemagarine. Si mel, salt, bagepulver, fiber og kakaopulver sammen. Hæld kakaomælken i. Rør godt. Tilsæt sukkermassen og de mosede bananer. Rør nødder og chokolade i.
Hæld en stor spsk. dej i hver form. Rør godt for at få nødder og chokolade fordelt.
Bages ved 175g varmluft 25-30 min

Kan selvfølgelig også kommer glasur på, for lidt ektra sødme.

Ingen kommentarer: