Et naturligt glutenfrit brød helt uden korn af nogen art
100g græskarkerner*
100g solsikkekerner*
100g cashewnødder*
100g valnødder*
100g sesamfrø*
100g hørfrø*
5 æg
1 dl olie
2 tsk. salt
Bland alt det tørre. Rør æggene og salt. Bland det hele sammen. Bages i en lille (1L) rugbrødsform 60 min ved 160 grader C.
*Kerner, frø og nødder kan varieres i en uendelighed. F.eks. mandler, amarantfrø, quinoafrø, hasselnødder, usaltede peanuts osv.
1 dl olie
2 tsk. salt
Bland alt det tørre. Rør æggene og salt. Bland det hele sammen. Bages i en lille (1L) rugbrødsform 60 min ved 160 grader C.
*Kerner, frø og nødder kan varieres i en uendelighed. F.eks. mandler, amarantfrø, quinoafrø, hasselnødder, usaltede peanuts osv.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar