fredag den 10. april 2015

Glutenfrie Myslibarer eller flapjacks


4 dl rene havregryn (ca. 150g)
4 dl glutenfri cornflakes (ca. 70g)
2 dl glutenfrit mel f.ex den rød Finax
1½ dl kokosmel (ca 65g)
1½ dl sukker (150g)
1 tsk. vaniljesukker
¼ tsk. Fint salt
½ tsk. Natron
150g smeltet smør
1 spsk. honning

Bland mel, salt, sukker, vaniljesukker, kanel og natron. Bland havregryn og cornflakes i.  Tilsæt smør og honning. Rør til at er blandet godt. Fugt et bage papir og læg i bardepande på ca. 25x25cm. Hæld blandingen i og pres det godt sammen. Bages 20-25min ved 200C varmluft. Lad det stå og køle ned 5-10 min før du skær i det, men vent ikke for længe så bliver det svært.

Ingen kommentarer: