1,5 dl vand
2 dl letmælk
1 spsk. fiber HUSK
2 æg
50 g sukker
ca. 500 g fint glutenfrit mel
100 g majsstivelse (Maizena)
100 g margarine
30 g gær
½ tsk. salt
Remonce
150 g blødt smør
150 g brun farin
2 spsk kanel.
Dejen røres på maskine. Vandet lunes og hældes i røreskålen, tilsæt fiber husk. Det røres til fiberhusk i ca. 5 min. Tilsæt letmælk, salt og gær. Tilsæt æg, gerne som gerne har stue temp.
Melen, blød margarine og sukker tilsættes. Røres i 10-15 min. Hæver tildækket i 30 min.
Dejen røres igen godt.
Brug evt. olie til både bord og hænder, det gør det nemmere at håndtere. Tag dejen ud på bordet, del den i to, og rul hver del ud hver for sig. Rul det til en rekdangel. Remoncen fordeles på de to dejstykker. Rul dejen sammen til en pølse og skæres i skiver e. smag. Sneglene stilles tæt i en bradepande. Bages ved 200C grader i 20 min. (varmluft)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar