Dej:
150 g smør el. margarine, hvis den skal være laktosefri
100 g sukker ( eller 10 dadler obs for gluten)
2 æg
175 g hasselnødder eller mandler
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker obs for gluten
150 g smør el. margarine, hvis den skal være laktosefri
100 g sukker ( eller 10 dadler obs for gluten)
2 æg
175 g hasselnødder eller mandler
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker obs for gluten
Pynt:
3 æbler
1½ spsk. stødt kanel
2 spsk. sukker
3 æbler
1½ spsk. stødt kanel
2 spsk. sukker
Smelt smørret
Pisk sukker og æg sammen i en stor skål og pisk det til det bliver hvidt. Tilsæt det afkølede smør og pisk let videre.
Blend nødderne til fint mel. Bland vaniljesukker og
bagepulver med nødderne. Hæld nødde
blandingen i æggemassen og pisk det til en jævn dej. Hæld dejen i et smurt
tærtefad.
Skær æblerne i både og læg dem på kagedejen. Drys kanel og sukker ud over æblestykkerne.
Bag æblekagen i 45-60 minutter ved 175 grader ALMINDELIG ovn, ikke varmluft.
Bag æblekagen i 45-60 minutter ved 175 grader ALMINDELIG ovn, ikke varmluft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar