8. pers.
110 g smør
50 g flormelis
2,5 dl. fløde. Jeg valgte laktosefri
saft fra en citron
3 tsk. vaniljesukker (obs for gluten)
Tilbehør:
Skovbær, blåbær, hindbær, kirsebær mv. evt lavet til en
sauce
Smelt smørret, knus kiksene og blad det sammen. Fordel det i
en bageform, jeg brugte en 1,25L aluform, den passede perfekt. En springform
ville også være fin så kan du få fine sider til serveringen.
Stil bunden på køl min i 1 time.
Pisk fløden til den er semifast. Kom flødeost, flormelis og
vaniljesukker og pist i 30 sek. Tilsæt citronsaften og pisk i 30 sek. mere.
Fordel ostecremen på bunden og lad det stå på køl i 4 timer.
1 kommentar:
Mange tak for at du deler opskriften. Den ser lækker ud. Skal helt sikkert prøves
Send en kommentar