fredag den 23. oktober 2020

Rød karryret med grønt fyld

 


1 spsk.

olie

2 stk

løg

2 fed

hvidløg, i tynde skiver

½-1 tsk.

 frisk ingefær, revet

2-3 tsk.

rød karrypasta

1 dåse

kokosmælk

1 l.

grøntsagsbouillon

1 stk

lime

1 spsk.

soyasauce

4 stk

æg

100 g

sukkerærter

2 stk

friske tomater

1 stk

porre

100 g

enokisvampe

1 bundt

forårsløg

200g

spidskål, grønkål eller palmekål kan også bruges

-

saltede peanuts, til drys

 

Sådan gør du

Varm olien i en gryde og steg løg, porrer, forårsløg og hvidløg over middel varme 4 min. Tilsæt ingefær og karrypasta og lad det stege yderligere et par minutter. Hæld kokosmælk, bouillon, limesaft på og lad det simre i 10 min.

Tilføj spidskål og sukkerærter og lad det simre 5 min yderligere. Det må ikke koge.

Kog æggene så de er smilende ca. 5 min fra vandet koger.

Smag suppen til med soyasauce, salt, peber, evt. lidt honning.

Fordel suppen i 4 skåle, del æggene i to, og anret med æg og enoki, evt. saltede peanuts eller cashewnødder.



 

Ingen kommentarer: