125g mørk overtrækschokolade (plus evt. 50g til drys)
1dl olie
210g brun farin
70g mandelmel (blendet mandler)
60g fuldkornsrismel (eller andet GF mel)
½ tsk fint salt
½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk Fiber Husk
3 æg
1dl olie
210g brun farin
70g mandelmel (blendet mandler)
60g fuldkornsrismel (eller andet GF mel)
½ tsk fint salt
½ tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk Fiber Husk
3 æg
Bland alt det tørre. I et vandbad smeltet overtrækschokoladen, når det er smeltet tilføjes olien og det røres til en ensartet masse. Blad æg og alt det tørre, piskes i 2 minutter på medium. Tilføj chokolademassen. og rør - ikke pisk. Dejen hældes i en springform (hæver ikke så meget). Hak evt. 50g chokolade groft, og drys over dejen. Bages i forvarmet ovn ved 175C (varmluft) i ca. 35 min. Overfladen sprækker når den er ved at være klar. Lad den køle af en time inden du skærer den. Smager super alene, eller med is/softice. Min is nåede at smelte inden billedet blev taget ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar