Giver 5 bunde á 25-26cm
50g gær
7 dl lunt vand
3 tsk. salt
3 tsk. sukker el. honning
3/4 dl olivenolie
700g Rød Finax
1½ spsk. FiberHusk
Tilsæt evt. lidt kulør(obs for gluten) hvis dejen ikke skal være så bleg.
Opløs gæret i vandet, tilsæt sukker og salt. Tilføj olie,
mel og FiberHusk. Rør det i en røremaskine med høj hastighed eller med en
elpisker det alle klumper er udjævnet.
For ekstra luftig dej: Hæld i bagemaskine på det lange dej
program. Fordel i 5 springforme eller hæld ud på plade og lav dem i den
størrelse du ønsker. Dyp dejskraberen i vand det gør dejen nemmere at smøre ud.
Laden den efterhæve 20 min.
For classiske "tynd" pizza bund: Fordel i 5 springforme eller hæld ud på plade og
lav dem i den størrelse du ønsker. Dyp dejskraberen i vand det gør dejen
nemmere at smøre ud. Laden den efterhæve 20 min.
Tænd ovnene på 250C varmluft og forbag i 7 min. Skru ovnene
ned på 200C. Påfør valgfrit sauce og fyld på, og bag igen til osten er smeltet
og let gylden.
Gider du ikke forbagning skal pizzaen have ca. 17-19min. Men
jeg anbefaler den øverste.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar