7 dl mælk
50g gær
4 spsk.
FiberHusk (loppefrøskaller)
500g glutenfritmel (jeg brugte Finax Urkraft Melmix
m. durra og havre)
½ dl hyben
mel (kan undlades, men det tilføjer c-vitamin, lækker smag og farve)
40g blødt smør
3/4 -1dl
hørfrø
3 spsk. sirup (brugte mørksirup)
1 tsk. salt
Lun mælken
op til 37C og bland det med gæren. Tilføj FiberHusk, rør godt og lad det
derefter stå 10 min.
Tilsæt
herefter de øvrige ingredienser og rør på maskine 10 min.
Form de 18
boller, evt med lidt olie på hænderne. Lad dem hæve 30-40min. u et viskestykke
eller træk en stor posen m. luftlomme over bagepladen.
Pensel bollerne, hvis det ønskes. Bages i ovnen ved
200C varmluft i 25-35 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar