til 4-5pers.
3 dåse
tun i vand
2 fint hakket/revet løg
2 fint hakket/revet løg
2 fed hvidløg
1 tsk. timian
1½ æg
2 spsk citron
2 dl glutenfri rasp (fås f.ex i Rema)
250g hytteost
1 tsk. timian
1½ æg
2 spsk citron
2 dl glutenfri rasp (fås f.ex i Rema)
250g hytteost
Riv eller hak løget fint. Hæld vandet fra tunen. I en foodprocessor røres det hele sammen. Lad det hvile, gerne en times tid.
Form små
kugler (en spsk. med top pr. delle), rul dem i rasp, hvis det ønskes (på billedet 1 er det dude, billede 2 halv af hver). Steges i
olie sammenlagt 12 min, vend undervejs x flere.
Ærte-Avocadocreme:
1 dl cashewnødder el. mandler
3 dl ærter
1 avokado
evt. 1 fed hvidløg
1 dl cashewnødder el. mandler
3 dl ærter
1 avokado
evt. 1 fed hvidløg
2-3 spsk
creme fraice
1 spsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
2 tsk. citronsaft
½ spsk. god
honning
kryddersalt og friskkværnet peber
Blendet
nødderne. Blendet resten af indholde til en lækker lind creme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar