Bund:
200 g
|
(Laktosefri) smør , stuetemp.
|
150 g
|
Sukker
|
250 g
|
Marcipan
|
3
|
æg str. M/L
|
100g
|
Mandelmel (mandler som du blender fint)
|
3 tsk.
|
Bagepulver
|
60 g
|
Kartoffelmel
|
50 g
|
Kokosmel
|
Gelé:
3 plader Husblas
400 g
|
Hindbærmarmelade
|
Top:
100 g
|
æggehvider str. M/L 100g = hvider fra ca. 4 æg
|
85 g
|
Flormelis
|
3 tsk.
|
Vaniljesukker el. 1 vaniljestang
|
Pisk det bløde smør, sukker og marcipan sammen. Tilsæt æggene et af
gangen og fortsæt med at piske. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål,
og vend blandingen i marcipanmassen. Tænd ovnen på 200C alm. ovn. Tag en
springform 22-26cm i diameter. Beklæd bunden, og kun bunden med bagepapir. Smør
IKKE siderne så klasker kagen sammen.
Bag mazarinbunden i 40min. Afkøl bunden helt og skær kanten fri.
Læg kageplast eller bagepapir langs springformens side.
--
Læg husblas i blød i koldt vand. Varm 100 g af marmeladen op. Klem
husblassen for vand og smelt den i marmeladen. Hæld den varme blanding over i
den resterende marmelade og rør sammen. Fordel marmeladen på mazarinbunden og
lade den sætte sig min 30 min.
---
Ingen kommentarer:
Send en kommentar