500g Sweet Potatoes
1 rødløg
Olivenolie til stegning
2 dåse hakkede tomater
2 spsk. karry
1 terning Grønsagsbouillon
1 dåse kikærter
3 tsk. stødt ingefær
2 tsk. chili
200 g frisk spinat eller fra
frost (jeg brugte frost)
1/400ml dåse kokosmælk
1 spsk. citronsaft
Smag til med salt og peber
evt. Ris
Skræld kartoflerne og skær dem i mundrette tern.
I en tør pande ristes ingefær og karry. Held karry'en i en
lille skål. Hæld olie på panden og sauter kartoffelstykkerne, ca. 10 min.
Hak rødløget og sauter med kartoflerne.
Tilføj de hakkede tomater, kikærter og karryblanding. Kog i
20 min. tilføj herefter spinaten og kog videre til kartoflerne er bløde.
Når kartoflerne er færdigkogt, tilføjes chili og kokosmælk.
Varm op uden at det koger. Slut af med at hælde citronsaften i og smag til med
salt og peber.
Kan spises med ris, eller selvstændigt som en fyldig suppe.
Opskriften inspireret af CathrineYoga
Ingen kommentarer:
Send en kommentar