2 spsk. olivenolie
1 hakket rødløg
1 hakket rødløg
200g hakket bladselleri
200g hakket gulerødder
2 fed finthakket hvidløg
1 hakket porre
1 knsp. salt
1 tsk. oregano
1 tsk. timian
1-1½ tsk.
karry (obs for gluten)
2 dl linser
(ca. 1 dåse)
8 dl grøntsagsbouillon
(obs for gluten)
½ spsk.
sojasovs
2 tsk.
sirup
1 spsk. citronsaft.
Peber
evt. 1 bundt frisk persille og 2 laurbærblade
Tilsæt linser, grøntsagsbouillon, soja, sirup (laurbærblade).
Hvis linserne ikke er fra dåse skal det hele simre 1 time. Er de fra dåse lade
du suppe koge ca. 30 min. Rør jævnligt.
Som det sidste tilføjes citronsaft og persille. Spises med f.ex.
ristet bacon, brødcroutoner eller som her Foccaciabrød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar