6 æg
400g sukker
3 dl mælk
75g smør
375g Rød finax (Eller Sempers mel til sødt bagværk/Fin mix)
4½ tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
5 tsk loppefrøskaller
200g smør
300g kokosmel
450g brun farin
1dl mælk
Pisk
æg og sukker hvid og luftig. Smelt smørret
og hæld den kolde mælk i. Når smørblandingen er fingervarm kan den bruges. I en
skål blandes alt det tørre. Skiftevis si melet i og hæld smørblanding i. Det
VENDES i. Vær forsigtig så luften ikke slås ud af æggemassen.
Bages midt i ovnen 200C, ALMINDELIG oven ca. 20 min.
Når
der er 5 min tilbage af bage tiden går du i gang med fyldet. Smelt smørret,
tilføj mælk, sukker og kokos. Kog op.
Når
kagen har bagt tages den ud og fyldes fordeles på. Bages ved 225C i 5 min. Den
vinder hver gang. Kagen kan fryses.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar