Knækbrød
Lille portion ca 8 stk.
½ dl sesamfrø
½ dl hørfrø
½ dl amaranth*/solsikkefrø/boghvedeflager/quinoaflager
½ dl græskarkerner
1 dl fulkornsrismel/fint rismel*
3/4 dl majsmel/groft majsmel*
1 spsk. Fiberhusk
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
½ dl olie
1½ dl vand
Alt blandes og rulles ud mellem to stk. bagepapir. Skæres i skiver i ønskede størrelse. Bages i ca 15 min på 200C.
*= hvad jeg brugte denne gang, det andet kan også fint bruges.
velbekomme
2 kommentarer:
1. jeg elsker din/jeres side, dejligt når man selv lige er trådt ind i denne verden..
2. i bliver nødt til og lave nogle flere indlæg :)
3. syntes ikke mine blev så hårde igen og dagen efter var de ret bløde?? skal de mon have mere i ovnen end 15min??
mvh
Rikke May
Hej Rikke May!
Er glad for jeg kan være til hjælp. Når jeg laver knækbrødene ko mer de jo an på hvor tykke man laver dem, meget tynde ca 15 min, lidt tykkere ca 20 min, og sprødheden forstærkes hvis man straks efter de er kommet ud af ovnen, sætter dem køligt. Jeg variere meget i hvad jeg putter i knækbrødet, alle frø eller flager kan bruges (GF) naturligvis.
Send en kommentar