søndag den 9. maj 2010

naturligt glutenfri knækbrød

Knækbrød
Lille portion ca 8 stk.
½dl rene havregryn


½ dl sesamfrø

½ dl hørfrø

½ dl amaranth*/solsikkefrø/boghvedeflager/quinoaflager

½ dl græskarkerner

1 dl fulkornsrismel/fint rismel*

3/4 dl majsmel/groft majsmel*

1 spsk. Fiberhusk

½ tsk. salt

1 tsk. bagepulver

½ dl olie

1½ dl vand


Alt blandes og rulles ud mellem to stk. bagepapir. Skæres i skiver i ønskede størrelse. Bages i ca 15 min på 200C.

*= hvad jeg brugte denne gang, det andet kan også fint bruges.

velbekomme




2 kommentarer:

The Sisterhood of The Traveling Pants sagde ...

1. jeg elsker din/jeres side, dejligt når man selv lige er trådt ind i denne verden..
2. i bliver nødt til og lave nogle flere indlæg :)
3. syntes ikke mine blev så hårde igen og dagen efter var de ret bløde?? skal de mon have mere i ovnen end 15min??

mvh
Rikke May

Jesper & Trine sagde ...

Hej Rikke May!
Er glad for jeg kan være til hjælp. Når jeg laver knækbrødene ko mer de jo an på hvor tykke man laver dem, meget tynde ca 15 min, lidt tykkere ca 20 min, og sprødheden forstærkes hvis man straks efter de er kommet ud af ovnen, sætter dem køligt. Jeg variere meget i hvad jeg putter i knækbrødet, alle frø eller flager kan bruges (GF) naturligvis.