3 spsk. Olie
1 spsk. FiberHusk
1-1½ tsk. salt
1 brev tørgær
1 tsk. honning
Ca. 500ml glutenfrit mel (f.eks. Hell fra Hammermühle eller
gul finax)
50g fintrevet parmesan (kan undlades).
Bland det lue vand, olie, honning, FiberHusk, salt og gær. Rør
det til en tyk gel (ca. 10 min). Tilsæt mel til dejen er til at arbejde med
uden at hænderne klister til i dejen. Men uden det bliver for tørt (varierer
meget fra mel til mel). Rør i 10 min.
Sæt dejen et lunt sted 30 min. Rør dejen igen, og fordel dejen
i 15-20 stykke og rul dem ud til tynde stænger 1-1½cm tykke. Pensel stængerne
med olie og drys med salt, sesam, birkes eller krydderier. Hæver igen 30 min.
Bages ved 200C varmluft 15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar