250g glutenfri mel (jeg brugte orange finax)
½ tsk. salt
2 tsk. FiberHusk
4 tsk. bagepulver
4 spsk., sukker
2 æg
6-7 dl mælk
Evt. blåbær optøede eller friske
½ tsk. salt
2 tsk. FiberHusk
4 tsk. bagepulver
4 spsk., sukker
2 æg
6-7 dl mælk
Evt. blåbær optøede eller friske
Sigt alt det tørre sammen. Tilsæt æggene og halvdelen af
mælken. Piskes godt igennem. Tilsæt resten af mælken.
Tilsæt olie på panden, når hele panden er olieret hændes resten af olien i en skål, som bruges til at pensle panden med før hver ny omgang. Steges på medium varme, som tre små kager (hvad der er plads til på en 28cm pande). De vendes når dejen oven på er ”hullet” og størknet. Hvis du vil have blåbær i som jeg gjorde. Skal blåbærrene drysses på lige efter dejen er kommet på panden.
Spises med flydende honning eller sirup, smør eller hvad du
nu har lyst til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar