søndag den 8. januar 2012

Glutenfrit pitabrød

15stk
1 L vand
2 tsk. eddike
100g gær
2tsk honning
3 spsk. med top FiberHusk
180g kikærtemel
90g ristet soyamel (giver gode proteiner)
510g lys melmix

Rist soyamelet på en tør pande. Bland det lune vand og gær. Tilsæt eddike og honning og rør. Bland melet i og rør i røremaskine i 5 min eller elpisker med dejkroge. Dejen hæver 20min i skålen.
Røres igen. Og formes til flade brød på bage papir. Tag evt. noget olie på hænderne så klistre dejen ikke så meget. Dejen hæver godt, så gør brødene godt flade inden de igen hæver 15-20min.
Bages i ovnen 15 min ved 250C. Sæt gerne en slå vand i bunden af oven, de giver brødet frugt og de bliver mere saftigt.
Kan fryses

Ingen kommentarer: