280 g
glutenfrit mel f.ex. den RødeFinax
1 tsk. bagepulver
·
1 tsk. salt
·
½ dl skyr eller
flødeost
·
2 tsk. FiberHusk
·
150g smeltet smør
·
190g brun farin
·
85g sukker
·
2 tsk. vaniljesukker
·
2 æggeblommer
·
250g chokolade f.ex. Odense Chokolade knapper
·
Bland alt det tørre i en skål.
·
I en større
skål piskes skyr/flødeost, smør, brun farin og sukker. Pisk i 2 minutter
·
I sukkermassen tilføjes æggeblommerne lidt af gangen,
pisk til jævn masse.
·
Bland det tørre med sukkermassen. Pisk eller rør til
jævn masse, men pist ikke for længe.
·
Til sidst blandes chokoladen i.
·
Stil skålen i køleskabet min. 1 time gerne meget længere.
·
Form store golfbolde kugler og fordel på
bradepanden.
·
Bages i ovnen på 190C ca 11 min. Lige når kanterne
brunes er de færdige. Må gerne se ubagt ud i midten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar