4 æg
300 g sukker
175g fuldkornsrismel (Urtekram har en god en)
75g Schär
Mix C (eller RødFinax)
3 tsk.
bagepulver
1 tsk.
vaniljesukker
2 dl mælk
50 g smør
3 tsk.
FiberHusk
Fyld
100 g smør
175 g
kokosmel
225 g brun
farin
½ dl mælk
1. Pisk æg
og sukker til en luftigt æggesnaps.
2. Bland
mel, bagepulver og vaniljesukker sammen.
3. Vend det
tørre forsigtigt i æggemassen, drys det
gennem en sigte så bliver det bedst blandet.
4. Smelt
smørret, og hæld mælken i. Varm det op til "lillefingervarmt".
5. Vend det forsigtigt mælk og æg i dejen.
6. Hæld
dejen i en lille bradepande eller spingform, beklædt med bagepapir
7. Bages
20-25min ved 200C (Varmluft)
8. Gør
fyldet klar når der er ca. 5 min tilbage af bagetiden.
---
9.
Smelt smørret.
10. Når
smørret er smeltet tilføjes farin og røres godt.
11. Tilføj
kokosmel og rør godt.
12. Tag
kagen ud og skru op på 225C.
13. Fordel fyldet på kagen og bag det 5 min. (til
fyldet bobler godt)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar