- 1 dl kokosfibermel (kokosfibre)
- 1 spsk fintmalede loppefrøskaller/FiberHusk
- ½ tsk hvidløgspulver
- ½ tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 1/4 tsk koriander (kan undlades)
- 1/4 tsk mynte (kan undlades)
- 40 g kokosolie eller smør
- 2 dl lunt vand
- nigellafrø eller chiafrø til drys
- olie eller smør til stegning
Bland alt det tørre. Tilføj vand og kokosolie. Rør til det er samlet
til en gummiagtig masse.
Del dem i 4 små eller to store klumper. Press flad og steg på en pande.
De hæver let op under bagningen. De er færdige når de har fine brune pletter
ca. 3 min på hver side.
Godt til pålæg eller som tilbehør til kød. Jeg spiste det i dag med Dal
Makhani, som jeg har købt i Spar (der er flere forskellige lækre glutenfrie
Indiske retter fra Ashok). Disse naanbrød er springfyldt med protein og fiber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar