1
tsk tørret oregano
½
tsk mynte
2 fed hvidløg
1 løg
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk salt
2 spsk. citronsaft
2 fed hvidløg
1 løg
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk salt
2 spsk. citronsaft
1
æg
1 spsk. loppefrøskaller/FiberHusk
1 tsk bagepulver
4 spsk glutenfri rasp eller polenta (groft majsmel)
1 spsk. loppefrøskaller/FiberHusk
1 tsk bagepulver
4 spsk glutenfri rasp eller polenta (groft majsmel)
lidt
chili, hvis du er til stærk mad.
Skyl
kikærterne. Blend kikærter, æg og citron. Tilføj øvrige ingredienser, og lad
det hvile i køleskabet mindst 5 minutter gerne længere. Form små kugler og steg
på panden, eller frituresteg dem i f.ex rapsolie til de er gyldne. Læg
falaflerne på køkkenrulle eller andet fedtsugende papir når de tages op. Nydes
til salat eller i pitbrød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar